0899122413   office@sema.bg   Hobby & Professional

 

Как да поръчам?


Как да поръчам

 Уважаеми Клиенти, можете да направите вашата поръчка по някои от изброените начини, удобни за Вас.

Може да направите вашата поръчка:

 през формата за онлайн поръчка

  • през формата за онлайн поръчка
  • през формата за контакт на сайта

За да направите поръчка през формата на електронния магазин трябва да минете през следните 4 стъпки:

 1.  За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Натиснете бутона "Купи" или "Добави в кошницата", с което продукта ви влиза във вашата виртуална количка. Сега може да продължите да разглеждате магазина, да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка от вашето пазаруване.

 2. В тази стъпка може да актуализирате броя на продуктите и да определите начина на плащане. Изберете най-удобният вариант за Вас, като в общи линии те са с наложен платеж (в брой при доставка), по банка ( електронно или ръчно). В случай, че искате да добавите още нещо може да се върнете в магазина или да преминете към трета стъпка от вашата поръчка.

3. Моля въведете коректно данните за доставката, като обърнете внимание, че въведеният от Вас адрес, е този на който ще бъде изпратена Вашата поръчка. Ако желаете фактура на юридическо лице, попълнете и формата за фактура. Чекнете полетата за съгласие с условията за ползване, доставка и навършено пълнолетие. Изпратете поръчката си.

Вашата поръчка е приета, но не е потвърдена за изпращане. С вас ще се свърже оператор от електронния магазин за потвърждение и сверяване адреса за доставка. За поръчки направени след 17:00 ще се свържем с Вас на следващия ден. Събота и неделя поръчки не се изпълняват.

 
При възникване на проблем свързан с електронния магазин може да пишете на e-mail: n.dimitrova@nixyfox.bg или да звъннете на телефон 052/616202; 0899/122413СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС      (+359) 899-122-413      info@sema.bg ОТКРИЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ     
Меню
Начало
За нас
Контакти
Категории
Професионални семена за зеленчуци
Хоби семена за зеленчуци
Семена цветя
Торфени субстрати
Декоративни саксии
Работни саксии
Торове
Препарати
Разсади
Тревни смеси
Луковици
Други
Полезна информация
Как да поръчам?
Доставка
Новини
Полезно
Контакти
Наши магазини можете да откриете в:
гр. Варна, гр. София и гр. Пловдив

е-mail: office@sema.bg
тел.: (+359) 899-122-413
тел.: (+359) 897-048-499


<< Към мобилната версия >>


2024, Всички права запазени. Общи условия / Защита на личните данни