0899122413   office@sema.bg   Hobby & Professional

 

Агроаптека „СЕМА”


 Какво предлагаме в агроаптека „СЕМА“?

Агроаптека „СЕМА” разполага с екип от опитни агрономи в областта на зеленчукопроизводството, овощарството, лозарството, разсадопроизводството, цветарството и градинарството. Всеки един от тях може да предложи компетентна и обективна консултация на място в нашата агроаптека. Независимо дали сте професионални производители или хоби градинари, Вие ще получите точни и бързи отговори на вашите въпроси.

 Нашата агроаптека

Агроаптека "СЕМА" във Варна

 

В агроаптеката можете да откриете препарати за растителна защита(голям брой продукти-инсектициди, фунгициди и хербициди. Голяма популярност последните години набират Биопрепаратите за растителна защита. Нещо ново, което може да окриете и при нас. За тях може да разгледате всичко на едно място. Всички те са събрани в раздел Биопрепарати).

Хоби семена са другата група, където асортимента е много разнообразен. Разполагаме с наша марка „Сема”, която отличава нашите продукти на пазара. Семена може да окритете освен на зеленчуци, също и на цветя.

Професионалните семена са продукти, отличаващи се по качество от хоби семената. Те са с много висока кълняемост, много високо качество и висок добив. Разполагаме с продукти на много фирми, които може да разгледате в нашият сайт или на място в посочените обекти, както и да получите насоки при избора на продукт.

Агроаптека - СЕМА профи

Агроаптека "СЕМА" - професионални семена
 
Торове, торфени субстрати и луковици-всичко това може да откриете при нас.  А при покупката на даден продукт, ще получите точни и изпробвани съвети за използването му. В нашата агроаптека можете да намерите решение на вашите проблеми в градината.

При избора на препарат за растителна защита ще бъдете професионално консултирани, за да изберете точния продукт. Разнообразието на продукти от тази група е много разнообразно, затова е необходимо да бъдете много добре консултирани, за да изберете точния продукт за растителна защита и да има максимален ефект от неговото прилагане.

Торовете от своя страна, също са доста разнообразни. При нас може да откриете гранулирани (бавнодействащи) торове, както предсеитбени, така и за подхранване след засяване и засаждане. Разполагаме с голям набор от водоразтворими специализирани торове, които се използват по време на вегетацията на културите. Ефект от тях може да получите, ако изберете правилният продукт. Неговото количество трябва да е съобразено със състоянието на културата и фазата и на развитие. За да получите задоволителни резултати е необоходимо да получите добър съвет от специалисти-такива може да откриете при нас.

Предлагаме торфени субстрати с високо немско качество. При нас може да окриете различни видове, както за разсад, така и за пикирине и др. Може да получите съвети при избора и закупуването на тези продукти.

Асортимента от продукти при нас е доста голям, може да откриете всичко-от семена, торфени субстрати, форми и саксии за отглеждане на вашите разсади, торове за тяхното подхранване и добро развитие, препарати за защита от болести и неприятели, а също така от не-малко значение подходящи съвети за развитието на вашите култури.
За Вашето лесно и удобно пазаруване в сайта ще откриете всички продукти в отделни категории, за по-бързо пазаруване. Освен онлайн, може да ни откриете  и на посочените адреси. Разполагаме с обекти в различни градове- София, Пловдив и Варна. В гр. Варна разполагаме със  складова част, където може да закупите нашите продукти освен на дребно, така и в по-големи количества. За цени на едро може да се свържете на посочените телефони, за да получите специални оферти, в зависимост от желаното количество.  

 

Агроаптеката за Вас

Логото на Агроаптеката


Агроаптека „Сема” е вторият обект в града- там може да откриете всичко, в това число и препарати за растителна защита. Агроаптеката се намира на ул. Авксентий Велешки №16, гр. Варна,  а за тези които не са от града, правим доставки до цялата страна със СПИДИ и ЕКОНТ.

А сега ще Ви разкажем как печели репутация и клиенти Агроаптека„СЕМА“

Със старта на активния градинарски сезон, Агроаптека„СЕМА“ по традиция се превръща в едно от най- оживените места в града.  Агроаптеката се намира в непосредствена близост до Колхозен пазар, който също е един от най- посещаваните в града. В агроаптеката е чисто, подредено и осветено, точно както подобава на една агроаптека. Големият асортимент от стоки веднага прави впечатление. Всичко в агроаптеката е подредено на отделни стелажи - професионални и хоби семена за зеленчуци, торове, почвени субстрати, препарати за растителна защита. На щанда са  изложени плакати и брошури със схемите за пръскане и торене. Зад щанда на агроптеката- хербициди, инсектициди, фунгициди, листни и почвени торове. Специален щанд в нашата  агроаптека е отреден за „домашните“ вредители - мишки, молци и мухи.

Клиентите на агроаптеката често носят мостри от „заболели“ растения, за да чуят компетентен съвет за „лечение“. Други посетители на Агропатека „СЕМА“ научават кой сорт  ще е най-подходящ според техните изисквания и желани резултати, колко точно семена за посев следва да си закупят и кое е специфичното при дадения сорт. Друга част от посетителите на агроаптеката получават точната комбинация от необходимите им торове и препарати, заедно с дозировката. Самите клиенти коментират, че единствено в нашата агроаптека успяват да намерят всичко - при това на най- ниски цени в града. По - важен и от цената, и от централната локация на агроаптеката обаче, е компетентния съвет, смятат още клиентите.

Любезната жена зад щанда в агроаптеката е специалист агроном. Познава всички тънкости в бранша. Знае и новостите, както и спрените, така и  новоизлезлите на пазара препарати и торове. Така че, ако добре познатият Ви препарат, който търсите в нашата агроаптека, се окаже извън употреба, веднага може да бъдете информирани с какво е най- удачно да го замените. Още повече, земеделието е сред най- трудните и рискови занаяти - добре е да знаете коя е агроаптеката, в която можете да се консултирате и да получите съвет. А на това със сигурност можете да разчитате при нас.

Заповядайте при нас всеки делничен ден от 8:30 до 12:30 и от 13:30 до 17:30, за да бъдете обслужени с усмивка. Ние ще се постараем да оправдаем очакванията Ви! Успехите идват при Вас, благодарение на вашия труд и нашите професионални познания.

 За повече информация кликнете върху текста.

„Засей, отгледай и се радвай на плодовете на труда си!“

Какво предлагаме в агроаптека "СЕМА"

А сега ще Ви разкажем как печели репутация и клиенти Агроаптека СЕМА

 СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС      (+359) 899-122-413      info@sema.bg ОТКРИЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ     
Меню
Начало
За нас
Контакти
Категории
Професионални семена за зеленчуци
Хоби семена за зеленчуци
Семена цветя
Торфени субстрати
Декоративни саксии
Работни саксии
Торове
Препарати
Разсади
Тревни смеси
Луковици
Други
Полезна информация
Как да поръчам?
Доставка
Новини
Полезно
Контакти
Наши магазини можете да откриете в:
гр. Варна, гр. София и гр. Пловдив

е-mail: office@sema.bg
тел.: (+359) 899-122-413
тел.: (+359) 897-048-499


<< Към мобилната версия >>


2024, Всички права запазени. Общи условия / Защита на личните данни