+359899122413   office@sema.bg

 

За нас


Агроаптека


Какво предлагаме в агроаптека „СЕМА“?

 

Агроаптека „СЕМА” разполага с екип от опитни агрономи в областта на зеленчукопроизводството, овощарството, лозарството, разсадопроизводството, цветарството и градинарството. Всеки един от тях може да предложи компетентна и обективна консултация на място в нашата агроаптека. Независимо дали сте професионални производители или хоби градинари, Вие ще получите точни и бързи отговори на вашите въпроси.

 

В агроаптеката можете да откриете препарати за растителна защита, хоби семена, професионални семена, торове, торфени субстрати и луковици. А при покупката на даден продукт, ще получите точни и изпробвани съвети за използването му. В нашата агроаптека можете да намерите решение на вашите проблеми в градината.

Агроаптеката се намира на ул. Авксентий Велешки №16, гр. Варна,  а за тези които не са от града, правим доставки до цялата страна със СПИДИ и ЕКОНТ.

А сега ще Ви разкажем как печели репутация и клиенти Агроаптека„СЕМА“

Със старта на активния градинарски сезон, Агроаптека„СЕМА“ по традиция се превръща в едно от най- оживените места в града.  Агроаптеката се намира в непосредствена близост до Колхозен пазар, който също е един от най- посещаваните в града. В агроаптеката е чисто, подредено и осветено, точно както подобава на една агроаптека. Големият асортимент от стоки веднага прави впечатление. Всичко в агроаптеката е подредено на отделни стелажи - професионални и хоби семена за зеленчуци, торове, почвени субстрати, препарати за растителна защита. На щанда са  изложени плакати и брошури със схемите за пръскане и торене. Зад щанда на агроптеката- хербициди, инсектициди, фунгициди, листни и почвени торове. Специален щанд в нашата  агроаптека е отреден за „домашните“ вредители - мишки, молци и мухи.

Клиентите на агроаптеката често носят мостри от „заболели“ растения, за да чуят компетентен съвет за „лечение“. Други посетители на Агропатека „СЕМА“ научават кой сорт  ще е най-подходящ според техните изисквания и желани резултати, колко точно семена за посев следва да си закупят и кое е специфичното при дадения сорт. Друга част от посетителите на агроаптеката получават точната комбинация от необходимите им торове и препарати, заедно с дозировката. Самите клиенти коментират, че единствено в нашата агроаптека успяват да намерят всичко - при това на най- ниски цени в града. По - важен и от цената, и от централната локация на агроаптеката обаче, е компетентния съвет, смятат още клиентите.

Любезната жена зад щанда в агроаптеката е специалист агроном. Познава всички тънкости в бранша. Знае и новостите, както и спрените, така и  новоизлезлите на пазара препарати и торове. Така че, ако добре познатият Ви препарат, който търсите в нашата агроаптека, се окаже извън употреба, веднага може да бъдете информирани с какво е най- удачно да го замените. Още повече, земеделието е сред най- трудните и рискови занаяти - добре е да знаете коя е агроаптеката, в която можете да се консултирате и да получите съвет. А на това със сигурност можете да разчитате при нас.

Заповядайте при нас всеки делничен ден от 8:30 до 12:30 и от 13:30 до 17:30, за да бъдете обслужени с усмивка. Ние ще се постараем да оправдаем очакванията Ви!

Агроаптека-1
Агроаптека - изглед на нашата агроаптека

 

 За повече информация кликнете върху текста.

„Засей, отгледай и се радвай на плодовете на труда си!“

А сега ще Ви разкажем как печели репутация и клиенти Агроаптека "СЕМА"

 СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС      (+359) 899-122-413      info@sema.bg ОТКРИЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ     
Меню
Начало
За нас
Контакти
Категории
Професионални семена за зеленчуци
Хоби семена за зеленчуци
Семена цветя
Торфени субстрати
Декоративни саксии
Работни саксии
Торове
Препарати
Разсади
Тревни смеси
Луковици
Други
Полезна информация
Как да поръчам?
Доставка
Новини
Полезно
Контакти
Наши магазини можете да откриете в:
гр. Варна, гр. София и гр. Пловдив

е-mail: office@sema.bg
тел.: (+359) 899-122-413
тел.: (+359) 897-048-499


<< Към мобилната версия >>


2022, Всички права запазени. Общи условия / Защита на личните данни